7 Creatieve manieren om geld te verdienen

Geld, je zou altijd willen dat je iets meer had – om die mooie jurk of een nieuwe gadget te kopen, om meer te sparen voor je vakantie of een etentje, om je schuld sneller af te betalen of gewoon meer ontspannen te voelen over je hele persoonlijke financiële situatie.

De volgende lijst (geïnspireerd door Classylife) bevat een aantal eenvoudige, maar effectieve en creatieve manieren om geld te verdienen . Je kunt elke maand een paar honderden extra verdienen zonder veel tijd of moeite te besteden!

  1. Recycleer uw oude telefoon(s)

Wedden dat je een paar oude Nokia’s of oude telefoons ergens in huis verstopt hebt. Je zou verbaasd zijn om te weten dat je daadwerkelijk wat geld kunt krijgen als je besluit om ze te verkopen.

  1. Geld verdienen met enquêtes

Je kunt nu online geld verdienen door simpelweg vragenlijsten in te vullen. Het is belangrijk dat je grote vragenlijsten invult, want die betalen beter uit. Check de enquête tips van Classylife om de beste enquête websites te vinden.

  1. Nodig mensen uit voor het diner

Als gastheer kan je een tarief per gast instellen, het tijdstip en de data kiezen waarop u beschikbaar bent om een feest te organiseren en het maximum aantal mensen aangeven dat je bereid bent uit te nodigen (meestal minder dan 6).

  1. Word een part-time verhuizer

Deze optie is meer geschikt voor jongens, maar ook meisjes worden vaak geaccepteerd om zich te verplaatsen in kwetsbare spullen en een kleine schoonmaak te doen. Verhuizen is meestal per aanvraag en je kunt altijd een geschikt moment kiezen om het te doen.

  1. Bekijk muziek voor geld

Alle muziekliefhebbers zullen deze baan geweldig vinden – het enige wat u hoeft te doen is te luisteren naar en een beoordeling te geven van niet ondertekende bands en artiesten online bij Slicethepie. Het kan een tijdje duren om uw reputatie op te bouwen, maar u kunt extra €50+ per maand verdienen voor het doorbrengen van 5-10 minuten per dag voor het luisteren naar enkele aspirant-muziektalenten (of niet zo talenten).

  1. Ontvang contante kortingen voor het scannen van uw bonnetjes

Je koopt toch maandelijks boodschappen en cosmetica? Waarom verdien je daar niet wat extra geld voor?

  1. Verkoop je garderobe

Dit is een perfecte optie voor vrouwen. Hoeveel jurken heb je die je als 3 keer hebt gedragen en nu zitten ze ergens diep in je kast verstopt? Kleding die je niet meer draagt, mag zich niet opstapelen rond het huis wanneer ze kunnen worden omgezet in geldbeweringen.

  1. Test websites voor geld

Veel grote bedrijven zijn op zoek naar feedback over de bruikbaarheid van hun websites en u kunt daarvoor betaald worden. Verwacht dat je ergens van 10 cent kunt verdienen voor een opdracht die minder dan een minuut in beslag neemt, tot €10-€15 als het gaat om grotere vragenlijsten die meer van je tijd vragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *