Cryptocurrencies in 2018? Houd deze coins in de gaten!

2017 mag dan misschien wel de geschiedenis in gaan als cryptojaar van de eeuw, maar dat wil niet zeggen dat we in 2018 stil hoeven te zitten op het gebied van cryptocurrencies. Want voor iedereen die bang is de boot te hebben gemist en die de Bitcoin te duur of te risicovol vindt om nog in te stappen, zijn er (goedkopere) alternatieven.

Welke cryptocurrencies moet je een kans gaan geven als je in 2018 (of later, want soms hebben ze nu eenmaal wat langer nodig) wil profiteren van de cryptogekte? Op Cryptotradingacademie.nl vind jij alle informatie die je nodig hebt! We bespreken een aantal munten met je die je kan overwegen op te nemen in je wallet.

Ripple

Je hebt waarschijnlijk al gelezen dat Ripple helemaal hot is. Het stootte de Litecoin van de derde positie af en werkt samen met enkele grootbanken. Niet iedereen noemt Ripple een cryptomunt, omdat ze niet gedecentraliseerd is en samenwerkt met banken. Cryptocurrency of niet, Ripple timmert lekker aan de weg en dat is eind 2017 goed te zien geweest, toen de waarde explodeerde met 250%.

Ripple zal in 2018 zeker voor opschudding kunnen gaan zorgen. Nu kun je Ripple nog vrij voordelig in je portefeuille opnemen.

Stellar Lumens

Weinig mensen weten het, maar Stellar Lumens komt van dezelfde maker als Ripple. Maar dan is Stellar Lumens wel een betere variant, wat de technologie betreft. Sneller, makkelijker en goedkoper.

Maar dat is in de cryptovaluta nog niet terug te zien. De waarde van Stellar is stijgende, maar nog niet bij die van Ripple.

Aangezien Stellar Lumens in Nederland nog helemaal niet zo bekend is, kan dat elk moment veranderen. Sla dus nu je slag en koop goedkope Lumens in.

ReddCoin

Een heel andere munt die ook in 2018 eens flink zou kunnen gaan groeien is de ReddCoin. Deze munt wacht al een paar jaar geduldig af, maar laat steeds vaker een stijging zien. Zeker in december 2017 was er een enorme stijging in de waarde van ReddCoin als cryptomunt.

ReddCoin wil zich toeleggen op betalingen via sociale media. Zodra deze geaccepteerd wordt binnen sociale media, kan de bom dus echt barsten en kun je maar beter ReddCoin in je bezit hebben.

DogeCoin

Al jaren wordt verwacht dat DogeCoin ofwel helemaal onderuitgaat ofwel heel erg de hoogte inschiet. Aangezien er in mei al een opleving was in de koers van DogeCoin en nu in december weer een enorme stijging te zien is geweest, lijkt het erop dat DogeCoin toch besloten heeft serieus mee te gaan spelen in de wereld van cryptocurrencies.

Nu de munt nog spotgoedkoop is, kun je toch best dat beetje risico nemen en een paar tientjes of misschien zelfs € 100 in DogeCoin te steken?

Welke munt gaat het worden in 2018?

Wat wordt dé cryptocurrency van 2018? Ripple, Stellar Lumens, ReddCoin en DogeCoin maken in ieder geval kans. Maar met zoveel cryptocurrencies om uit te kiezen, zou het echte succes ook zomaar uit een andere hoek kunnen komen. Hoe dan ook, de genoemde munten zijn aan de weg aan het timmeren en vinden nu al gretig aftrek bij het grote publiek. Zorg dus dat jij deze boot niet hoeft te missen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *